Sfeclă murată dulce și acrișoară
Sfecla murată dulce și acră necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 689 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Sfeclă dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați lichidul din sfeclă, oțet, zahăr, cuișoare, scorțișoară și sare. Se amestecă pentru a dizolva zahărul și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu timp de 5 minute.
Adăugați sfecla și fierbeți încă 5 minute. Folosiți clești pentru a transfera sfecla într-un borcan.
Se toarnă lichidul peste ele pentru a acoperi. Se acoperă și se răcește la temperatura camerei. Se dă la frigider până la servire.