Sfeclă Murată

Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 459 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, sfeclă murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați verdeața din sfeclă, cu excepția utilizării viitoare (consultați rețeta de verdeață de sfeclă). Frecați sfecla fără murdărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Metoda de fierbere.
3
Așezați sfecla într-o cratiță medie și acoperiți cu apă cu aproximativ un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și mențineți un foc mic timp de 35 până la 45 de minute, în funcție de mărimea sfeclei, până când acestea sunt ușor străpunse cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Metoda de prăjire. Frecați sfecla cu ulei de măsline și înfășurați-le în folie (le puteți înfășura pe toate împreună, nu este nevoie să le înfășurați individual). Se prăjesc într-un cuptor de 400 km F timp de o oră sau până când sunt ușor străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lasă-le să se răcească la atingere.
6
ați fiert sfecla, le-ați scurs și le-ați clătit cu apă rece. Folosiți degetele pentru a aluneca cojile de sfeclă. Cojile ar trebui să se desprindă ușor. Aruncați cojile. Împărțiți sau feliați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
vinaigreta prin combinarea oțetului de cidru, zahărului, uleiului de măsline și muștarului uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Bateți ingredientele împreună cu o furculiță. Muștarul uscat va ajuta la emulsionarea vinegretei. Reglați-vă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10
Combinați sfecla și vinaigreta într-un castron și lăsați să se marineze o jumătate de oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista