Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 459 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, sfeclă murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Îndepărtați verdeața din sfeclă, cu excepția utilizării viitoare (consultați rețeta de verdeață de sfeclă). Frecați sfecla fără murdărie.
Așezați sfecla într-o cratiță medie și acoperiți cu apă cu aproximativ un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și mențineți un foc mic timp de 35 până la 45 de minute, în funcție de mărimea sfeclei, până când acestea sunt ușor străpunse cu dinții unei furculițe.
Metoda de prăjire. Frecați sfecla cu ulei de măsline și înfășurați-le în folie (le puteți înfășura pe toate împreună, nu este nevoie să le înfășurați individual). Se prăjesc într-un cuptor de 400 km F timp de o oră sau până când sunt ușor străpunse cu o furculiță.
Lasă-le să se răcească la atingere.
ați fiert sfecla, le-ați scurs și le-ați clătit cu apă rece. Folosiți degetele pentru a aluneca cojile de sfeclă. Cojile ar trebui să se desprindă ușor. Aruncați cojile. Împărțiți sau feliați sfecla.
vinaigreta prin combinarea oțetului de cidru, zahărului, uleiului de măsline și muștarului uscat.
Bateți ingredientele împreună cu o furculiță. Muștarul uscat va ajuta la emulsionarea vinegretei. Reglați-vă după gust.
Se adaugă sare și piper după gust.
Combinați sfecla și vinaigreta într-un castron și lăsați să se marineze o jumătate de oră la temperatura camerei.