Sfeclă Murată

Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 459 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, sfeclă murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați verdeața din sfeclă, cu excepția utilizării viitoare (consultați rețeta de verdeață de sfeclă). Frecați sfecla fără murdărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Metoda de fierbere.
3
Așezați sfecla într-o cratiță medie și acoperiți cu apă cu aproximativ un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și mențineți un foc mic timp de 35 până la 45 de minute, în funcție de mărimea sfeclei, până când acestea sunt ușor străpunse cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Metoda de prăjire. Frecați sfecla cu ulei de măsline și înfășurați-le în folie (le puteți înfășura pe toate împreună, nu este nevoie să le înfășurați individual). Se prăjesc într-un cuptor de 400 km F timp de o oră sau până când sunt ușor străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lasă-le să se răcească la atingere.
6
ați fiert sfecla, le-ați scurs și le-ați clătit cu apă rece. Folosiți degetele pentru a aluneca cojile de sfeclă. Cojile ar trebui să se desprindă ușor. Aruncați cojile. Împărțiți sau feliați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
vinaigreta prin combinarea oțetului de cidru, zahărului, uleiului de măsline și muștarului uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Bateți ingredientele împreună cu o furculiță. Muștarul uscat va ajuta la emulsionarea vinegretei. Reglați-vă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
10
Combinați sfecla și vinaigreta într-un castron și lăsați să se marineze o jumătate de oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista