Sfeclă glazurată cu cuișoare și Port
Sfecla glazurată cu cuișoare și Port necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 151 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cuișoare măcinate, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port, Sandvișuri cu friptură și Portobello, și Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă zahărul brun și următoarele 3 ingrediente; gătiți până se topește zahărul. Se amestecă în port; gătiți la foc mediu-mare până când amestecul este ușor îngroșat.
Adăugați sfecla în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Gatiti 5 minute sau pana cand sfecla este incalzita bine.