Sfeclă glazurată cu cuișoare și Port

Sfeclă glazurată cu cuișoare și Port
Sfecla glazurată cu cuișoare și Port necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 151 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cuișoare măcinate, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port, Sandvișuri cu friptură și Portobello, și Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă zahărul brun și următoarele 3 ingrediente; gătiți până se topește zahărul. Se amestecă în port; gătiți la foc mediu-mare până când amestecul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sfecla în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Gatiti 5 minute sau pana cand sfecla este incalzita bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista