Sfeclă Germană
Sfecla germană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de sfeclă, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Vă Rugăm Să Încercați Aceste Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate blaturile de sfeclă, cu excepția a 1 inch. Spălați sfecla; lăsați întregi cu capetele rădăcinii atașate.
Încălziți 8 până la 9 căni de apă, 1 lingură de oțet alb (pentru a păstra culoarea) și sare (dacă doriți) la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri.
Adăugați sfecla. Acoperiți și fierbeți 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Se răcește, se curăță și se taie sfecla.
Amestecați amidonul de porumb, zahărul, sarea și piperul într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă treptat în apă și oțet. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se amestecă sfecla; gatiti pana se incinge.