Sfeclă De Ananas

Sfeclă De Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla de ananas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 194 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, sare, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă De Ananas, Sfeclă De Ananas, și Sfeclă de ananas dulce și acru (fără grăsimi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și sarea; se adaugă ananasul și se fierbe, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sfecla, untul și sucul de lămâie; gatiti la foc mediu timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista