Sfeclă cu vinetă de șalot
Sfecla cu vinaigrette de șalot ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfecla, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă cu vinetă de șalot și tarhon, Vinetă De Șalot, și Vinetă De Șalot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați sfecla în hârtie pergament. Cuptor cu microunde la mare pana cand se inmoaie (aproximativ 7 minute).
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Combinați șalotele și ingredientele rămase într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Adăugați sfecla; aruncați ușor pentru a acoperi.
Salată de portocale de sânge: pregătiți rețeta de bază prin pasul Secțiunea 1 portocala de sânge peste un bol; stoarceți în suc.
Așezați secțiunile într-un castron.
Adăugați 2 linguri de ulei de nucă prăjită, 2 linguri de ceapă tocată, 1/2 linguriță muștar Dijon, 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare în suc; se amestecă.
Adăugați sfecla, 2 căni de verdeață și secțiuni portocalii; aruncați. Se acoperă cu 1/3 cană de fistic tocat nesărat, prăjit uscat și 2 linguri de brânză de capră.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană)
Calorii 229; grăsime 3g (sat 7g); sodiu 247mg
Cuscus, mentă și migdale: pregătiți rețeta de bază prin Pasul 1 cu sfeclă de 1 kilogram. Aduceți 1/3 cană plus 2 linguri de apă la fiert.
Adăugați 1/3 cană cuscus; capac.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Combinați 2 linguri de ceapă tocată, 2 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de suc de lămâie, 1/2 linguriță de Dijon, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați sfecla și cuscusul. Se acoperă cu 1/4 cană de migdale feliate și 3 linguri de mentă.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 201; grăsime 9g( sat 2G); sodiu 254mg
Condimente prăjite: pregătiți rețeta de bază prin pas
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de ceapă tocată, 1 linguriță de semințe de muștar brun, 1 linguriță de ghimbir tocat, 1/2 linguriță de semințe de chimen și 1 morcov tăiat cubulețe; gatiti 2 minute.
Adăugați 1 lingură oțet de orez, 1/4 linguriță piper negru, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper roșu măcinat.
Se presara cu 3 linguri cilantro.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 147; grăsime 3G (sat 1g); sodiu 218mg