Sfeclă cu crustă de sare cu Avocado, lavandă și cimbru

Sfeclă cu crustă de sare cu Avocado, lavandă și cimbru
Sfecla cu crustă de sare cu Avocado, lavandă și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 165 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de șampanie, m PCR-Che și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, Sare crustă cartof copt cu cimbru carne de vită măcinată și sos, și Sfeclă Prăjită Cu Lavandă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, combinați albușurile de ou, 3 lbs. sare, 1/3 cană cimbru, 1/4 cană lavandă, boabe de piper și 1/2 cană apă, amestecând cu mâinile până când sarea este acoperită uniform și se simte ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lingura suficient de amestec de sare într - un 9-de 13-in. tava de copt pentru a face un 1/4-in. strat în tigaie. Aranjați sfecla deasupra fără a le lăsa să se atingă. Mound sare rămasă peste fiecare sfeclă, apăsând cu mâinile pentru a acoperi complet și a face o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți sfecla până când este foarte fragedă când este străpunsă prin sare, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Poke vârful unui cuțit de masă în crusta de sare aproximativ 1 in. de la o sfeclă și atingeți cu ciocan pentru a sparge crusta. Mutați și atingeți cuțitul în 1/2-in. creșteri într-un cerc în jurul sfeclei. Rupeți sfecla fără crustă și ridicați-o. Repetați cu sfecla rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Lăsați sfecla să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei de măsline, oțet, șalotă, piper și sare rămasă, cimbru și lavandă. Lingura 1 lingura. se îmbracă într-un al doilea castron și 1/2 lingură. îmbrăcarea într-un al treilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Periați sarea rămasă de pe sfeclă cu o perie de patiserie. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Adăugați sfeclă aurie și avocado la cea mai mare cantitate de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
10
Adăugați sfecla roșie în castron cu 1 lingură. dressing și mche la castron cu 1/2 lingură. pansament. Amestecați ușor fiecare pentru a acoperi. Împărțiți sfecla, avocado și mche între 6 farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
* Conținutul de sodiu nu a putut fi calculat cu exactitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista