Sfeclă cu crustă de sare cu Avocado, lavandă și cimbru
Sfecla cu crustă de sare cu Avocado, lavandă și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 165 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de șampanie, m PCR-Che și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, Sare crustă cartof copt cu cimbru carne de vită măcinată și sos, și Sfeclă Prăjită Cu Lavandă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mare, combinați albușurile de ou, 3 lbs. sare, 1/3 cană cimbru, 1/4 cană lavandă, boabe de piper și 1/2 cană apă, amestecând cu mâinile până când sarea este acoperită uniform și se simte ca nisipul umed.
Lingura suficient de amestec de sare într - un 9-de 13-in. tava de copt pentru a face un 1/4-in. strat în tigaie. Aranjați sfecla deasupra fără a le lăsa să se atingă. Mound sare rămasă peste fiecare sfeclă, apăsând cu mâinile pentru a acoperi complet și a face o crustă.
Coaceți sfecla până când este foarte fragedă când este străpunsă prin sare, aproximativ 1 1/4 ore.
Poke vârful unui cuțit de masă în crusta de sare aproximativ 1 in. de la o sfeclă și atingeți cu ciocan pentru a sparge crusta. Mutați și atingeți cuțitul în 1/2-in. creșteri într-un cerc în jurul sfeclei. Rupeți sfecla fără crustă și ridicați-o. Repetați cu sfecla rămasă.
Lăsați sfecla să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei de măsline, oțet, șalotă, piper și sare rămasă, cimbru și lavandă. Lingura 1 lingura. se îmbracă într-un al doilea castron și 1/2 lingură. îmbrăcarea într-un al treilea castron.
Periați sarea rămasă de pe sfeclă cu o perie de patiserie. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene subțiri.
Adăugați sfeclă aurie și avocado la cea mai mare cantitate de pansament.
Adăugați sfecla roșie în castron cu 1 lingură. dressing și mche la castron cu 1/2 lingură. pansament. Amestecați ușor fiecare pentru a acoperi. Împărțiți sfecla, avocado și mche între 6 farfurii de salată.
* Conținutul de sodiu nu a putut fi calculat cu exactitate.