Sfecla La Gratar Cu Lamaie Cr Fra Fra Fra Dip

Niciodată nu poate avea prea multe retete garnitura, asa ca da sfecla la gratar cu lamaie Cr fra fra fra Dip-o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salată Caldă De Orzo Cu Sfeclă Și Creme Fraiche, Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, și Saut halibut negru cu rucola, sfeclă prăjită și hrean Cr Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați sfecla și usturoiul cu bere, ulei, cimbru și 2 linguri. sare.
Transferați într-un pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă și sigilați într-un pachet.Pregătiți un foc de grătar cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect la foc mic (300F). Puneți pachetul la grătar peste zona rece a grătarului până când sfecla este complet fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 3 ore. (Alternativ, prăjiți sfecla într-un cuptor de 149° timp de 3 până la 3-1/2 ore.)
Scoateți sfecla din folie, curățați-le și tăiați-le în sferturi. (Aruncați usturoiul.)
Transferați sfecla într-un castron sau platou de servire.
Într-un castron mic, amestecați crme frache și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare.
Serviți sfecla caldă sau la temperatura camerei cu lămâie crme Frache dip pe lateral.
Faceți sfaturi înainte sfecla poate fi la grătar cu o zi înainte. Refrigerați și reveniți la temperatura camerei înainte de servire.
5, Grăsimi Mononesaturate
Fotografie: Lisa Romerein
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
23, Grăsimi Polinesaturate