Sfecla cu ceapă și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, făină, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sfeclă Prăjită Cu Chimen, Sfeclă prăjită cu chimen și mentă, și Linte Puy cremoasă cu Tahini, chimen și ceapă roșie.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă ulei și se sotează ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă semințele de chimen și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4
Se presară făină și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5
Se amestecă sfecla, roșiile, apa și sarea. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia cu capac și lăsați să fiarbă 30 până la 45 de minute, până când sfecla este fragedă.