Sfaturi Utokia pentru creveți de ghimbir și Broccoli

Sfaturi Utokia pentru creveți de ghimbir și Broccoli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Sfaturile Utokia pentru creveți de ghimbir și Broccoli ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 182 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți creveți, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până hârtie de orez ar putea urma acest curs principal cu Nu Coace Orez Krispies Bufniță Cookie-Uri ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 144 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați * Creveți de ghimbir și Broccoli, Ghimbir creveți și Broccoli se amestecă-prăji, și Expert Scotch Whisky degustare sfaturi și ghimbir Grouse cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. rupeți patru foi de 15 inci de hârtie pergament Reynolds. Îndoiți fiecare foaie în jumătate și încrețiți-o în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați fiecare într-o formă de inimă; desfaceți.
3
Împărțiți broccoli și creveți uniform pe o jumătate din fiecare foaie lângă cutelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CrevețiCreveți
4
Se amestecă usturoiul, uleiul de susan, ghimbirul și sosul de soia. Lingurați 1/4 amestecul uniform peste broccoli și creveți pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
5
Îndoiți peste cealaltă jumătate a fiecărei foi pentru a închide ingredientele. Începând de sus, faceți mici pliuri suprapuse pe toată lungimea pergamentului pentru a fixa marginile împreună. Răsuciți ultima pliere de mai multe ori pentru a face o etanșare strânsă.
6
Așezați pachetele de pergament pe o foaie mare de copt cu laturi de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 13 până la 15 minute sau până când se termină creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți pachetele de pergament pe farfurii. Tăiați cu grijă un X în partea de sus a fiecărui pachet; Deschideți cu atenție, permițând aburului să scape.
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista