Sfat pentru legumele prăjite ale lui Whitney și Ashley

Sfat pentru legumele prăjite ale lui Whitney și Ashley
Sfat pentru legumele prăjite Whitney și Ashley necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 90 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 140 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei gras, dovlecei, hârtie pergament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Ashley & Whitney Popcorn & covrig gustare se amestecă, Mocha Madeleines a lui Ashley, și Ashley engleză afine frigider plăcintă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aliniați o tavă de copt superficială cu hârtie pergament Reynolds.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ulei de măsline, condimente sau ierburi, sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Întindeți legumele într-un singur strat în tigaia căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Presărați condimente italiene suplimentare sau ierburi proaspete deasupra legumelor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Așezați tigaia de legume în cuptorul de pe raftul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți 15 minute sau până când legumele sunt clare-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Strângeți lămâia peste legume pentru o aromă și mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista