Sexy Surf and Turf: scoici prăjite și fripturi de muschi cu sos Manhattan

Sexy Surf and Turf: scoici prăjite și fripturi de muschi cu sos Manhattan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Sexy Surf and Turf: Scoițe prăjite și Fripturi de muschi cu sos Manhattan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 597 de calorii, 60 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 9,04 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, scoici de mare, arpagic și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchiul Surf 'n' Turf, Turf 'n' Surf cu paste cu sos pesto și Surf and Turf cu sos de mărar și chutney de ceapă.

Instrucțiuni

1
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste fripturi pentru a le acoperi ușor. Luați o tigaie antiaderentă care țipă fierbinte și adăugați carne. Gatiti 3 minute pe fiecare parte pentru rar mediu, 4 minute pentru bine mediu spre mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fripturi De Muschi (1 Inch Grosime).4 Fripturi De Muschi (1 Inch Grosime).
(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți carnea din tigaie și trageți-o de pe foc să se răcească pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Peste scoici se stropesc putin ulei de masline extravirgin si se condimenteaza cu sare si piper. Obțineți o tigaie fierbinte și gătiți scoici 2 până la 3 minute pe fiecare parte până se caramelizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Aduceți 2 inci apă la fiert într-o tigaie medie pentru sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneti tigaia cu carne la foc mediu si adaugati 1 lingura ulei de masline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați eșalota, usturoiul și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați vermut dulce și reduceți la jumătate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
8
Adăugați unt în tigaie pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați sparanghelul în apă clocotită. Gatiti 2-3 minute, scoateti si imbracati cu zeama de lamaie, un strop de ulei de masline extravirgin, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Puneți fiecare friptură de muschi pe o farfurie și stropiți deasupra sos Manhattan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se servesc 2 scoici peste fripturi si se orneaza cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
12
Serviți sulițele de sparanghel alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Tenderloin Steak. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista