Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado, sare, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Seviche de ton Ahi cu Mango și Avocado, și Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, usturoiul și habanero, cu fața tăiată în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 20 de minute sau până când pielea este blisterată. Răciți și îndepărtați pielea.
Combinați creveții, mango, jicama, coriandru și ceapa roșie într-un castron mediu.
Așezați roșiile, usturoiul și habanero într-un blender și procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de roșii în amestecul de creveți; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă uleiul de măsline. Sare după gust, acoperă și răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se acoperă cu felii de avocado și se servește cu chipsuri de tortilla.