Seviche
Seviche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 128 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de soia, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Scallop Seviche, și Seviche lui Rick 101 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, adăugați ceapa feliată și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți suficient cât să se înmoaie.
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Luați o roșie mare 1 și înscrieți un X , adânc în piele, în partea de sus și de jos.
Așezați în aceeași cratiță folosită pentru ceapă și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie și pielea începe să se coajă, aproximativ 5 minute.
Scoateți roșia și clătiți-o sub apă rece până când este suficient de rece pentru a o ține în mână. Folosind degetele sau lama unui cuțit, îndepărtați ușor pielea.
Așezați Roșia decojită într-un blender și piure.
Într-un vas sau castron mare de sticlă, combinați ceapa, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se amestecă stridiile, roșiile curățate, roșiile tăiate cubulețe, ceapa verde, ketchup-ul și sosul de soia. Condimentează cu sare de usturoi, pătrunjel, zahăr și sare după gust.