Set De Orez De Pui Hainanese

Set De Orez De Pui Hainanese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați setul de orez de pui Hainanese. Această rețetă face 4 porții cu 955 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez, pui, sos de chili pentru a servi pe lateral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Orez De Pui Hainanese, Orez De Pui Hainanese, și Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o oală mare și adăugați vin de orez, 2 linguri sos de soia, 2 lingurițe sare, piper alb, ghimbir, ceapă verde și frunze de pandan (dacă se utilizează). Acoperiți puiul cu apă (10 până la 12 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se încălzește la foc mediu-mare pentru a fierbe. Reduceți căldura la foc mic și braconați puiul până când este gătit (155 CMF) pentru sâni, (165 CMF pentru picioare), 35 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Transferați puiul în farfurie. Se amestecă uleiul de susan și sosul de soia rămas într-un castron mic. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, frecați sosul de susan pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se strecoară bulionul și se continuă să se fierbe la foc mediu-mic până se reduce la aproximativ 9 căni (nu degresați grăsimea). Condimentează după gust și lasă să se răcească 15 minute pentru a permite grăsimii să orez la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1
Așezați 2 căni de orez și 3 1/2 căni de bulion (folosiți cât mai multă grăsime din bulion) în aragazul de orez și gătiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
1
Încălziți uleiul și șalotele într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând, până se rumenesc adânc, 3 până la 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați șalotele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 3/4 cană de bulion pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o tigaie dreaptă de 10 inci cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bok choy și acoperiți. Gatiti pana cand sunt fragede, dar inca verzi, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
4
Se transferă în vasul de servire și se presară cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Reîncălziți bulionul rămas și turnați-l în boluri. Feliați carnea de pui în porții de mărimea mușcăturii și aranjați-o pe farfurie, lingând o cantitate mică de bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
6
Se servește cu orez, bok choy, castraveți feliați, coriandru, sos chili și kecap manis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Kecap ManisKecap Manis
Bok ChoyBok Choy
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista