Serrano-Somon Glazurat Portocaliu
Această rețetă servește 51. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Dacă 46 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul glazurat Serrano-portocaliu ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână ardei gras, 1/3 cană de pansament italian Kraft zesty, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Serrano-Paste De Somon Glazurat Portocaliu, Somon Glazurat Cu Portocale, și Somon Glazurat Portocaliu.
Instrucțiuni
Se amestecă marmeladă, 2 linguri. de pansament și ardei iute; acoperiți și lăsați deoparte.
Se toarnă pansamentul rămas peste pește într-o pungă de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele cu pansament. La frigider 20 min. la marinat.
Scoateți peștele din marinată; aruncați punga și marinada.
Puneți peștele în tigaie medie; gatiti la foc mediu 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita, periaj ocazional cu 2 linguri. din amestecul de marmeladă.
Transferați peștele pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați slănină în aceeași tigaie; gatiti 8 min. sau până când este crocant, amestecând ocazional.
Adăugați ardei; gatiti si amestecati 3 min. sau până când este crocant. Se amestecă amestecul de marmeladă rămas. Lingură peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.