Serios Italian: Tort De Condimente Cu Miere De Lavandă

Serios Italian: Tort De Condimente Cu Miere De Lavandă
Rețeta serios italiană: tortul cu condimente cu miere de lavandă este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere de lavandă, iaurt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cu Miere De Lavandă Mille Cr Amperpes, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista