Serios Asiatic: Taro aburit și carne de porc în sos de fasole neagră

Serios Asiatic: Taro aburit și carne de porc în sos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 353 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, rădăcină de taro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Pește aburit cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați cuburi de coastă de porc cu piure de fasole neagră, usturoi și sare, amestecând pentru a distribui uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore și până la 3
Pregătiți-vă aburul și aduceți apa sub abur la fierbere.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați coastele marinate, împreună cu sucurile din castron și fasolea neagră și usturoiul, cu cuburile de taro.
Așezați vasul în abur și aburiți la foc mare timp de 45 de minute până când cuburile de porc și taro sunt fragede.
Garnisiți cu felii de jalapeno și sos de soia sau sos de pește după gust, aproximativ o lingură din oricare.
Serviți imediat. Resturile pot fi refrigerate și reîncălzite prin aburire la foc mic.