Sandvișul senzațional cu friptură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1711 calorii. Pentru $9.79 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 156 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Senzational Tahoe Crunch Sandwich, SEVEN Seas salată de friptură specială, și Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați ciupercile, ardeiul gras și ceapa; gatiti si amestecati pana incep sa devina fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Într-un aragaz lent, combinați bulionul de vită, sarea, piperul, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Transferați carnea de vită și legumele în aragazul lent și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 până la 4 ore, până când carnea de vită este extrem de fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scurgeți lichidul din aragazul lent și economisiți pentru scufundare. Feliați pâinea franceză pe lungime ca un sandviș submarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se amestecă hreanul și muștarul; se întinde pe interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și Stafide
9
Așezați felii de brânză provolone pe ambele părți ale pâinii, apoi umpleți cu carne de vită și legume. Închideți pâinea și înfășurați întregul sandviș cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit. Pentru pâinea mai crocantă, o puteți coace fără folia de aluminiu. Feliați în porții și serviți cu sucurile din aragazul lent pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.