Nevoie de un garnitură vegetariană? Răsucirile de semințe de mac-lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 311 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsturnări De Semințe De Mac, Răsuciri de parmezan, semințe de Mac și chimen, și Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți răsucirile: pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 10 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Întindeți umplutura de semințe de mac uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe una dintre laturile lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Periați marginea curată cu apă. Rotiți bine aluatul într-un jurnal de 18 inci, rostogolindu-se spre marginea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Folosind un cuțit de bucătar, tăiați bușteanul transversal în 12 runde, cu o lățime de 1 1/2 inci fiecare. Îndepărtați-vă mâinile, apoi întindeți-vă și bateți fiecare rundă într-o formă ovală. Răsuciți fiecare oval în mijloc pentru a forma o formă de opt cifre.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
6
Așezați pe foile de copt pregătite. Se acoperă ușor cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald până se îngroașă, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Descoperiți aluatul și retwist, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Coaceți până la auriu, aproximativ 20 de minute, schimbând poziția foilor de copt la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească ușor pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
Combinați zahărul cofetarilor, untul, sucul de lămâie și coaja, laptele, vanilia și sarea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde 45 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați răsucirile.
3
Încălziți 1/2 cană de apă și laptele într-o cratiță la foc mic până când un termometru înregistrează 100 grade F până la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se scoate de pe foc și se presară drojdia deasupra, apoi se presară cu un vârf de zahăr; deoparte, netulburat, până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Bateți untul topit, gălbenușul de ou și vanilia în amestecul de drojdie până când sunt combinate. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul rămas, sarea și nucșoara. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat gros și ușor lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până când este moale și elastică, aproximativ 6 minute. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți un bol mare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați aluatul, întorcându-vă pentru a acoperi ușor cu untul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Întoarceți aluatul din castron și frământați scurt pentru a elibera excesul de aer; re-formați într-o bilă și reveniți la castron. Ungeți ușor o bucată mare de folie de plastic și așezați-o direct pe suprafața aluatului. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat