Semilune de migdale III
Almond Crescents III ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 60 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 77 calorii. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 3 mâncăruri și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetari, scurtare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Încearcă Semilune de migdale III, Semilune De Migdale, și Semilune De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună scurtarea și zahărul și apa cofetarului. Se amestecă făina, sarea, vanilia și migdalele.
Formați aluatul cu mâinile în lungimi de 3 inci aproximativ creion subțire.
Coaceți pe foaie negreasă într-un cuptor preîncălzit la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 20 de minute.
În timp ce cookie-urile se răcesc, topiți chipsurile de ciocolată într-un cazan dublu sau într-un castron în cuptorul cu microunde. Când fursecurile sunt complet reci, înmuiați o jumătate în ciocolată topită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat ros automobil, cu un rating de 4.8 din 5 stele, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Răzbunarea naturii Pet Nat Rose]()
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).