Semilune Cu Fistic Portocaliu

Semilune Cu Fistic Portocaliu
Orange fistic semilune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr de cofetărie, gălbenușuri de ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semilune Portocalii, Semilune Portocalii De Nucă De Cocos, și Înghețată De Portocale-Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre. Bateți gălbenușurile și 3 linguri de apă cu o furculiță și amestecați în făină (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Strângeți ușor o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, amestecați (sau pulsați) în încă 1 lingură de apă. Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un pătrat de 4 inci. Înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocaliu cu un cuțit ascuțit și tăiați fin. (Fructe de rezervă pentru o altă utilizare.) Puneți coaja într-o cratiță grea de 2 litri, apoi umpleți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se adaugă sare și se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Aduceți zahărul granulat și apa (3/4 cană) la fiert în cratiță la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați coaja în sirop. Se fierbe ușor, neacoperit, până când coaja începe să devină translucidă și siropul se reduce la aproximativ 2/3 cană, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Scurgeți coaja într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, rezervând 3 linguri de sirop. Se amestecă împreună coaja, siropul rezervat și fisticul. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți 1 bucată de aluat pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 15 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Tăiați 16 până la 20 de runde cu tăietor de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Puneți o linguriță de umplutură pe fiecare rundă, apoi periați ușor marginea cu apă și pliați patiseria peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună. Apăsați marginile pentru a sigila. Formați fiecare într-o semilună împingând un deget pe mijlocul părții plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Coaceți la distanță de 1 inch pe foaia de copt până devine aurie, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați cookie-urile pe pergament într-un raft pentru a se răci 2 minute. Aruncați fursecuri calde, câteva pe rând, în zahăr cofetari pentru a acoperi cu generozitate. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
7
Repetați cu aluatul rămas (foaie de copt rece și tapetați cu pergament proaspăt). Reroll resturi o dată pentru cookie-uri suplimentare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
* Aluatul poate fi răcit până la 1 zi sau înghețat 2 săptămâni. Dezghețați în frigider. * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista