Semilune Cu Fistic Portocaliu
Orange fistic semilune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr de cofetărie, gălbenușuri de ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semilune Portocalii, Semilune Portocalii De Nucă De Cocos, și Înghețată De Portocale-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre. Bateți gălbenușurile și 3 linguri de apă cu o furculiță și amestecați în făină (sau puls) până se încorporează.
Strângeți ușor o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, amestecați (sau pulsați) în încă 1 lingură de apă. Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un pătrat de 4 inci. Înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocaliu cu un cuțit ascuțit și tăiați fin. (Fructe de rezervă pentru o altă utilizare.) Puneți coaja într-o cratiță grea de 2 litri, apoi umpleți cu apă.
Se adaugă sare și se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, 10 minute.
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine.
Aduceți zahărul granulat și apa (3/4 cană) la fiert în cratiță la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Adăugați coaja în sirop. Se fierbe ușor, neacoperit, până când coaja începe să devină translucidă și siropul se reduce la aproximativ 2/3 cană, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți coaja într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, rezervând 3 linguri de sirop. Se amestecă împreună coaja, siropul rezervat și fisticul. Se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Întindeți 1 bucată de aluat pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 15 x 12 inci.
Tăiați 16 până la 20 de runde cu tăietor de prăjituri.
Puneți o linguriță de umplutură pe fiecare rundă, apoi periați ușor marginea cu apă și pliați patiseria peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună. Apăsați marginile pentru a sigila. Formați fiecare într-o semilună împingând un deget pe mijlocul părții plate.
Coaceți la distanță de 1 inch pe foaia de copt până devine aurie, 15 până la 20 de minute.
Transferați cookie-urile pe pergament într-un raft pentru a se răci 2 minute. Aruncați fursecuri calde, câteva pe rând, în zahăr cofetari pentru a acoperi cu generozitate. Se răcește complet.
Repetați cu aluatul rămas (foaie de copt rece și tapetați cu pergament proaspăt). Reroll resturi o dată pentru cookie-uri suplimentare, dacă se dorește.
* Aluatul poate fi răcit până la 1 zi sau înghețat 2 săptămâni. Dezghețați în frigider. * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.