Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură
Lemon și Amaretti Semifreddo cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zmeură în sirop, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plum & amaretti semifreddo, Peach Praline Semifreddo cu Amaretti, și Peach Praline Semifreddo cu Amaretti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree zmeură cu sirop în blender. Se strecoară piureul în castron mediu; aruncați semințele. Acoperi; rece. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Linia 7-8-Cupa pâine tigaie sau alte mucegai cu 2 straturi de folie de plastic, lăsând consola lung. Congelați tigaia. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană zahăr pudră; bate până se înțepenește, dar nu se usucă. Folosind aceleași bătăi, bateți smântâna și restul de 3/4 cană zahăr pudră într-un castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți coaja de lămâie și scorțișoară. Îndoiți lingura mare de amestec de smântână în alb, apoi pliați albii înapoi în smântână în 2 adăugări. Îndoiți în 3/4 cană amaretti.
Transferați amestecul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folie de plastic, apoi folie. Congelați cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Îndepărtați folia și plasticul deschis. Întoarceți semifreddo pe platou.
Scoateți tigaia; îndepărtați plasticul.
Se presară cu restul de 1/4 cană amaretti.
Serviți semifreddo cu sos.