Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat
Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, amidon de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de morcovi cu anason stelat, Morcov și anason stelat pur apercoate, și Supă de morcovi și anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un vas de sticlă rezistent la căldură și topiți încet în cuptorul cu microunde. Alternativ, puteți pune vasul peste o tigaie cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și amestecați până când ciocolata este complet topită și doar caldă. Pune deoparte.
Folosind un mixer electric portabil, bateți smântâna într-un castron mediu până când formează vârfuri moi; pus deoparte.
Combinați albușurile și zahărul într-un castron rezistent la căldură și puneți-le peste o tigaie cu apă clocotită.
Bateți continuu până când albii sunt doar fierbinți, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare. Bateți amestecul de albuș-zahăr cu un mixer electric portabil până se formează vârfuri rigide și albușurile sunt strălucitoare și lucioase, 3 până la 5 minute.
Îndoiți crema în ciocolata topită, apoi pliați cu grijă bezea în amestecul de ciocolată.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie de 9 x 13 inci și se pune la congelator până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte până când este înghețat.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Combinați ouăle, uleiul, zahărul, sarea, făina, anasonul stelat, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Se amestecă până se încorporează; adăugați morcovii.
Căptușiți o tigaie de pâine de 8 X 4 inci (sau 4 căni) cu pergament sau folosiți o tigaie antiaderentă.
Se toarnă aluatul de tort în tigaie și se coace timp de 45 de minute, sau până când centrul revine când este ușor atins.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, desfaceți-l pe un suport de copt (rulați un cuțit mic în jurul marginilor, dacă este necesar, pentru a elibera tortul din tigaie) și lăsați-l să se răcească.
Se taie în felii de 2 inci, apoi se taie fiecare felie în jumătate și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, încălziți sucul de morcovi la foc mediu, apoi adăugați amidonul de porumb și bateți până când amestecul de suc de morcovi se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 1 oră sau până la rece. Condimentează cu zahăr și sare după gust.
Puneți o cantitate mică de supă de morcovi într-un castron puțin adânc.
Așezați 5 până la 8 bucăți de tort de morcovi deasupra supei de morcovi.
Așezați 3 până la 4 linguri mici de semifreddo de ciocolată deasupra tortului cu morcovi.
Garnisiți cu verdeață de morcov, dacă doriți.
Retipărit cu permisiunea de la recoltare la
Căldură: gătit cu bucătarii, fermierii și artizanii din America de Darryl Estrine și Kelly Kochendorfer, 8010 the Taunton Press.