Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat
Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, amidon de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de morcovi cu anason stelat, Morcov și anason stelat pur apercoate, și Supă de morcovi și anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți semifreddo
2
Puneți ciocolata într-un vas de sticlă rezistent la căldură și topiți încet în cuptorul cu microunde. Alternativ, puteți pune vasul peste o tigaie cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și amestecați până când ciocolata este complet topită și doar caldă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Tigaie
3
Folosind un mixer electric portabil, bateți smântâna într-un castron mediu până când formează vârfuri moi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Combinați albușurile și zahărul într-un castron rezistent la căldură și puneți-le peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Bateți continuu până când albii sunt doar fierbinți, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare. Bateți amestecul de albuș-zahăr cu un mixer electric portabil până se formează vârfuri rigide și albușurile sunt strălucitoare și lucioase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Îndoiți crema în ciocolata topită, apoi pliați cu grijă bezea în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
8
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie de 9 x 13 inci și se pune la congelator până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte până când este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Faceți tortul
10
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Combinați ouăle, uleiul, zahărul, sarea, făina, anasonul stelat, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Anason Stelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se amestecă până se încorporează; adăugați morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
13
Căptușiți o tigaie de pâine de 8 X 4 inci (sau 4 căni) cu pergament sau folosiți o tigaie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pâine Pan
14
Se toarnă aluatul de tort în tigaie și se coace timp de 45 de minute, sau până când centrul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
15
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, desfaceți-l pe un suport de copt (rulați un cuțit mic în jurul marginilor, dacă este necesar, pentru a elibera tortul din tigaie) și lăsați-l să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
16
Se taie în felii de 2 inci, apoi se taie fiecare felie în jumătate și se lasă deoparte.
17
Faceți supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
18
Într-o cratiță mică, încălziți sucul de morcovi la foc mediu, apoi adăugați amidonul de porumb și bateți până când amestecul de suc de morcovi se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Morcovi
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
19
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 1 oră sau până la rece. Condimentează cu zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
20
Pentru a servi
21
Puneți o cantitate mică de supă de morcovi într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
22
Așezați 5 până la 8 bucăți de tort de morcovi deasupra supei de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Supă
23
Așezați 3 până la 4 linguri mici de semifreddo de ciocolată deasupra tortului cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Morcov
24
Garnisiți cu verdeață de morcov, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Morcov
25
Retipărit cu permisiunea de la recoltare la
26
Căldură: gătit cu bucătarii, fermierii și artizanii din America de Darryl Estrine și Kelly Kochendorfer, 8010 the Taunton Press.