Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat

Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat
Semifreddo de ciocolată cu lapte cu tort de morcovi cu anason stelat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, amidon de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de morcovi cu anason stelat, Morcov și anason stelat pur apercoate, și Supă de morcovi și anason stelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți semifreddo
2
Puneți ciocolata într-un vas de sticlă rezistent la căldură și topiți încet în cuptorul cu microunde. Alternativ, puteți pune vasul peste o tigaie cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și amestecați până când ciocolata este complet topită și doar caldă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
3
Folosind un mixer electric portabil, bateți smântâna într-un castron mediu până când formează vârfuri moi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Combinați albușurile și zahărul într-un castron rezistent la căldură și puneți-le peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Bateți continuu până când albii sunt doar fierbinți, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare. Bateți amestecul de albuș-zahăr cu un mixer electric portabil până se formează vârfuri rigide și albușurile sunt strălucitoare și lucioase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Îndoiți crema în ciocolata topită, apoi pliați cu grijă bezea în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
8
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie de 9 x 13 inci și se pune la congelator până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte până când este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Faceți tortul
10
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați ouăle, uleiul, zahărul, sarea, făina, anasonul stelat, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Anason StelatAnason Stelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se amestecă până se încorporează; adăugați morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
13
Căptușiți o tigaie de pâine de 8 X 4 inci (sau 4 căni) cu pergament sau folosiți o tigaie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pâine PanPâine Pan
14
Se toarnă aluatul de tort în tigaie și se coace timp de 45 de minute, sau până când centrul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
15
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, desfaceți-l pe un suport de copt (rulați un cuțit mic în jurul marginilor, dacă este necesar, pentru a elibera tortul din tigaie) și lăsați-l să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
16
Se taie în felii de 2 inci, apoi se taie fiecare felie în jumătate și se lasă deoparte.
17
Faceți supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
18
Într-o cratiță mică, încălziți sucul de morcovi la foc mediu, apoi adăugați amidonul de porumb și bateți până când amestecul de suc de morcovi se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
19
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 1 oră sau până la rece. Condimentează cu zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
20
Pentru a servi
21
Puneți o cantitate mică de supă de morcovi într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
22
Așezați 5 până la 8 bucăți de tort de morcovi deasupra supei de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SupăSupă
23
Așezați 3 până la 4 linguri mici de semifreddo de ciocolată deasupra tortului cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MorcovMorcov
24
Garnisiți cu verdeață de morcov, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
25
Retipărit cu permisiunea de la recoltare la
26
Căldură: gătit cu bucătarii, fermierii și artizanii din America de Darryl Estrine și Kelly Kochendorfer, 8010 the Taunton Press.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista