Seitan Makhani (Pui Cu Unt Indian În Stil Vegan)

Seitan Makhani (Pui Cu Unt Indian În Stil Vegan)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Seitan Makhani (pui de unt indian în stil Vegan). O porție conține 178 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți ulei de arahide, apă, garam masala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma margarina vegană, puteți urma acest fel principal cu Vegan Snickerdoodles ca desert. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Cu Unt Indian (Murgh Makhani) - Luminat, Pui Makhani (Pui Cu Unt Indian), și Pui Makhani (Pui Cu Unt Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați margarina, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, garam masala, pudra de curry, pudra de chili, chimenul și frunza de dafin. Gatiti si amestecati timp de 1 minut. Amestecați piureul de roșii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Reduceți căldura la minim și amestecați laptele de soia și iaurtul de soia. Se fierbe timp de 10 minute, amestecând frecvent. Condimentează după gust cu cayenne, sare și piper negru; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Iaurt De SoiaIaurt De Soia
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de arahide într-o tigaie grea (de preferință fontă) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați seitanul și gătiți, amestecând constant, timp de 10 minute. Reduceți căldura la minim și condimentați seitanul cu 2 lingurițe garam masala și un vârf de cayenne. Se amestecă aproximativ 1/4 cană din sosul de roșii-iaurt și se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
SeitanSeitan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Transferați amestecul seitan în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece. Întoarceți cratița în aragaz la foc mediu-mare. Amestecați amestecul de amidon de porumb în sos. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista