Seitan afumat, fasole Pinto și tocană de Hominy

Seitan afumat, fasole Pinto și tocană de Hominy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Seitan afumat, fasole Pinto și tocană de Hominy. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, conserve de roșii, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Burritos vegetarieni la cuptor cu fasole Pinto afumată și Bietă Elvețiană, Tocană de fasole neagră, Hominy și Kale, și Tocană De Fasole Pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) la tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista