Secret-Ingredient Devil ' s Food Cupcakes

Secret-Ingredient Devil ' s Food Cupcakes
Rețeta secretă-ingredient Devil ' s Food Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 247 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort alimentar al diavolului, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Secret-Ingredient Devil ' s Food Cupcakes, Cupcakes cu mâncare diavolului, și Cupcakes cu mâncare diavolului.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați hârtiile în 24 de căni de briose. Într-un bol de amestecare, bateți ouăle. Bateți în maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă bine cu amestecul de tort alimentar al diavolului, apă și vanilie. Împărțiți aluatul între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Devils Alimentare Tort Se AmestecăDevils Alimentare Tort Se Amestecă
VanilieVanilie
ApăApă
4
Coaceți până când scobitoarea introdusă iese curată, aproximativ 25 de minute. Mișto. Pentru glazură, topiți chipsurile de ciocolată semidulce într-un cazan dublu; bateți în smântână. Înghețați imediat cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Ciocolată Semidulce
SmântânăSmântână
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista