Se sotează roșii Cherry cu ceapă eșalotă
Saut roșii Cherry cu ceapă eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 34 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Roșii Cherry Sotate, Fasole Verde Sotată Și Roșii Cherry, și Pește Picant Sotat Cu Măsline Și Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șobolani; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile; gătiți 5 minute sau până când este ușor moale și bine încălzit.
Scoateți din căldură. Se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.