Se prăjește carne de vită pe un băț

Se prăjește carne de vită pe un băț
Stir-Fry de vită pe un stick este un fel principal care servește 4. O porție conține 604 calorii, 28 g de proteine și 34 g de grăsime. Pentru 4,68 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită fulgi de piper, sos de soia, cățel de usturoi și sos hoisin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți), Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți) și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți).

Instrucțiuni

1
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați sosul hoisin, apa, uleiul, sosul de soia, usturoiul și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pe patru frigarui de metal sau de lemn inmuiat, inserati alternativ broccoli, dovleceii, ardeiul rosu si carnea de vita. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de la foc timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită și legumele sunt fragede, ungând ocazional cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista