Se amestecă spanacul de usturoi prăjit cu semințe de muștar
Se amestecă spanacul de usturoi prăjit cu semințe de muștar ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin de orez, usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Broccoli prăjit cu semințe de susan, Pui Hoisin Prăjit Cu Semințe De Susan, și Ciuperci de stridii King prăjite cu verde muștar Murat.
Instrucțiuni
Încălziți un wok la înălțime până la fumat, apoi rotiți în ulei.
Se încălzește până la sclipire, aproximativ 30 de secunde, apoi se adaugă semințe de muștar. Se amestecă pentru a acoperi cu ulei. Când semințele încep să apară, apăsați un capac în wok timp de 10 secunde până când popping începe să scadă.
Scoateți capacul și adăugați usturoiul, amestecând energic pentru a distribui uniform căldura și pentru a împiedica arderea semințelor de muștar, până când usturoiul este parfumat (aproximativ 30 de secunde).
Adăugați spanacul și amestecați cu clești pentru a acoperi în ulei. Se amestecă până când spanacul începe să se ofilească, 1 până la 2 minute, apoi se adaugă vin de orez și se gătește un minut mai mult pe măsură ce se formează un sos subțire.
Scoateți wok-ul de pe foc și adăugați oțet de orez și sare după gust.
Serviți imediat, cu orez.