Se amestecă mazărea de zăpadă prăjită și ciupercile

Se amestecă mazăre zăpadă prăjită și ciuperci este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, ulei de măsline, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți prăjiți cu mazăre de zăpadă și ciuperci, Tofu Se prăjește cu mazăre de zăpadă și ciuperci, și Tofu picant prăjit cu sos de arahide cu mazăre de zăpadă și ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți semințele de susan aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu. Se amestecă mazărea de zăpadă și ciupercile și se gătește 3 până la 4 minute, până se înmoaie.
Transferați mazărea de zăpadă și ciupercile într-un castron mediu. Aruncați cu semințe de susan și sos teriyaki și serviți cald.