Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez
Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 313 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sparanghel, ulei de arahide, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez, Susan Tofu cu legume prăjite se amestecă de la lumina de gătit, și Fidea de orez prăjită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță combinați bulionul, orezul și margarina. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 15 minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Așezați semințele de susan pe o foaie mică de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 6 minute sau până se rumenesc; deoparte. Între timp, încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare până la foarte cald.
Adăugați sparanghel, ardei gras, ceapă, ciuperci, ghimbir și usturoi și amestecați timp de 4 până la 5 minute sau până când legumele sunt fragede, dar crocante. Se amestecă sosul de soia și se fierbe timp de 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de susan și semințele de susan prăjite.