Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez
Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 313 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, orez, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Se amestecă legumele de susan prăjite cu orez, Tofu de susan cu legume prăjite din lumina de gătit, și Fidea de orez prăjită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță combinați bulionul, orezul și margarina. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 15 minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Așezați semințele de susan pe o foaie mică de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 6 minute, sau până se rumenesc; pune deoparte. Între timp, încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați sparanghel, ardei gras, ceapă, ciuperci, ghimbir și usturoi și amestecați timp de 4 până la 5 minute sau până când legumele sunt fragede, dar crocante. Se amestecă sosul de soia și se fierbe timp de 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de susan și semințele de susan prăjite.