Se amestecă Cookie-ul de turtă dulce într-un borcan

Amestecul de prăjituri de turtă dulce într-un borcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 86 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Un amestec de praf de copt, ghimbir măcinat, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 871 persoană a găsit această rețetă a fi nemaipomenită și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, Turtă Dulce Cookie, și Turtă dulce-copaci cookie.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de făină cu bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Amestecați restul de 1 1/2 căni de făină cu ghimbirul, cuișoarele, scorțișoara și ienibaharul. Într-un borcan de conserve cu gură largă de 1 litru, stratificați ingredientele începând cu amestecul de făină și praf de copt, apoi zahărul brun și, în final, amestecul de făină și condimente. Împachetați ferm între straturi.
Atașați o carte la borcan cu următoarele direcții: cookie-uri de turtă dulce
Goliți conținutul borcanului într-un vas mare de amestecare. Se amestecă pentru a se amesteca împreună.
Se amestecă în 1/2 cană unt înmuiat sau margarină, 3/4 cană melasă și 1 ou ușor bătut. Aluatul va fi foarte rigid, deci poate fi necesar să vă folosiți mâinile. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Rulați aluatul la 1/4 inch grosime pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în forme cu un tăietor de prăjituri.
Așezați fursecurile pe o foaie de fursec ușor unsă la aproximativ 2 centimetri distanță.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Decorați după dorință.