Se Amestecă Broccoli Cu Sos De Portocale

Se Amestecă Broccoli Cu Sos De Portocale
Broccoli cu sos de portocale necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ulei de canolan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui Rapid Și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiuri într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Adăugați broccoli și castane de apă; se prăjește 3 minute. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați la broccoli; reduceți focul și gătiți până când sosul se îngroașă, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista