Scrapple
Scrapple ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, boia de ardei, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Scrapple, Southern Scrapple, și Colegiul Scrapple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fundul de porc și trotters în oala de supă și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, îndepărtând gunoiul care se ridică în vârf. Gatiti timp de 3 ore sau pana cand carnea este foarte frageda si aluneca de pe os.
Lăsați carnea să se răcească ușor în oală, aproximativ 10 minute.
Scoateți carnea cu o lingură cu fante și transferați-o într-un castron mare. Se lasă să se răcească la temperatura camerei până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 15 minute. Rezervați lichid de gătit.
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați toată carnea, pielea și tendoanele de pe trotter.
Condimentează ficatul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ficatul și gătiți fără să vă mișcați timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți pe a doua parte până când centrul este doar gătit, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o placă de tăiere.
Tăiați fin ficatul și umărul de porc împreună.
Urmați instrucțiunile de pe pachetul de făină de porumb, înlocuind apa cu bulion de porc.
Adăugați mai mult bulion de porc sau apă, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea făinii de porumb de fundul oalei. (În funcție de făina de porumb, va dura 20 până la 45 de minute pentru a găti.) Spre ultimele zece minute de gătit, adăugați făina și amestecați rapid pentru a preveni aglomerarea făinii.
Așezați toată carnea în oală cu făina de porumb și făina și amestecați bine.
Se adaugă ardeiul și ardeiul cayenne și se condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați amestecul într-o tigaie și neteziți suprafața. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Puneți la frigider scrapple până când este setat, cel puțin 3 ore. Scrapple poate fi păstrat la frigider câteva zile sau congelat.
Încălziți o tigaie cu câteva linguri de ulei. Slice scrapple în plăci de aproximativ 3/4 inch grosime.
Se adaugă în tigaie și se prăjește pe ambele părți până când suprafața este maro și crocantă, întorcându-se doar o dată sau de două ori.