Scramble Simplu De Creveți

Scramble Simplu De Creveți
Scramble creveți simplu este un mic dejun care servește 4. O porție conține 347 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scramble Simplu De Creveți, Scramble Dulce Simplu, și Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa, ardeiul verde și usturoiul în 1 lingură de unt până se înmoaie. Se amestecă creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți într-un castron și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
În aceeași tigaie, topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ouă; gătiți și amestecați până se fixează complet. Se amestecă amestecul de creveți, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 3-5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Aciditate strălucitoare și prospețime crocantă, cu arome de piersică suculentă, fructul pasiunii și grapefruit-precum și arome atrăgătoare de iasomie și coajă de lămâie. Corp mediu, cu un finisaj persistent.Amestec: 91% Sauvignon Blanc, 8% Semillon, 1% Muscat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista