Scotoci Savura

Scotoci Savura
Rummage Relish ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 576 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, varză, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Savurați vara: gust de porumb dulce și picant, Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată, și Gust De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile verzi, roșiile roșii, varza, ceapa, castravetele, ardeiul verde și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă cu sarea și se lasă să stea 12 până la 14 ore într-un loc răcoros, dacă nu frigiderul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți și clătiți bine.
4
Pregătiți 8 borcane de halbă cu capace și inele prin sterilizare și păstrare la cald. Pune deoparte.
5
Într-o oală mare, combinați zahărul brun, semințele de țelină, scorțișoara, semințele de muștar, ghimbirul, usturoiul, cuișoarele și oțetul. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați legume și fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Aduceți legumele la fiert dintr-un foc mic și oale în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Asigurați capacele și inelele. Procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 15 minute. Se răcește la temperatura camerei și se pun la frigider toate borcanele care nu reușesc să se sigileze corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista