Scorțișoară și ciocolată Spread burete
Scorțișoară și ciocolată Spread burete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 453 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Răspândirea Mărului De Scorțișoară, Scorțișoară-smochine unt de caju răspândit sau Dip, și Miere scorțișoară răspândit pentru covrigi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de tort de 8 inci sau tapetați cu hârtie pergament.
Într-un bol mediu, amestecați untul și zahărul până se omogenizează. Se amestecă laptele și ouăle bătute până se amestecă bine.
Combinați făina auto-în creștere, praful de copt și scorțișoara; amestecați până când aluatul este neted.
Se toarnă aproximativ trei sferturi din aluat în tigaia pregătită pentru tort. Spoon în răspândirea alune de ciocolată, și vârtej în aluat folosind două degete.
Se toarnă restul de aluat în tigaie și se întinde cu grijă în lateral.
Presărați chipsurile de ciocolată albă deasupra.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc frumos și elastic la atingere.