Scorțișoară-Înghețată De Cuișoare
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata cu scorțișoară-cuișoare ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 646 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați lapte, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, smântâna, 1/2 cană zahăr, scorțișoară și cuișoare într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc. Capac; abrupt 1 oră.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr în castron până se omogenizează bine. Aduceți amestecul de lapte la foc mic. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș; reveniți la aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras peste (nu fierbe). Se strecoară într-un alt castron mediu; se răcește descoperit până la rece, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Procesați crema răcită în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient; acoperiți și congelați. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)