Scorțișoară Bun Bundt Tort
Cinnamon Bun Bundt tort este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă caldă, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth, Tort Bundt Cu Mere Și Scorțișoară, și Tort Bundt Cu Scorțișoară-Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat în apa caldă.
Se lasă să stea 5 minute sau până se spumează.
Între timp, într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și 1/4 cană de zahăr granulat până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou, Zara și sarea până se combină bine.
Bateți în amestecul de drojdie. Dar în 3 1/2 căni de făină până se combină.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până la dublarea volumului, aproximativ i oră. (Dacă aveți o cană de măsurare transparentă de 8 căni sau mai mare, folosiți-o ca castron—acest lucru face foarte ușor să vedeți dacă aluatul s-a dublat.)
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi de 12 de 18 inci.
Perie cântărește 3 linguri de unt topit. Într-un castron mic, combinați 2/3 cană de zahăr brun, scorțișoara și sarea și presărați peste aluat. Începând de la un capăt scurt, rulați într-un cilindru.
Tăiați transversal în 10 bucăți egale.
Periați o tigaie Bundt de 10 până la 12 căni cu unt topit și acoperiți cu cele 3 linguri de zahăr brun.
Așezați bucățile de aluat, cu cusătura în jos, în jurul tigaiei, înclinând ușor bucățile, astfel încât nicio bucată să nu acopere complet modelul de vârtej al vecinului său. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până când este ușor și umflat, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când chiflele se rumenesc și se ridică bine.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi răsturnați pe o farfurie de tort.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Beekman 1802 Heirloom desert de Brent Ridge și Josh Kilmer-Purcell și Sandy Gluck, 8013 Rodale Books