Scortisoara-Portocala CR. X. X. X. X. X. X. X. X. X
Cinnamon-Orange Cr XL XL XL XL ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. Dacă aveți extract de vanillan, gălbenușuri de ou, lapte degresat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Scortisoara-Portocala CR. X. X. X. X. X. X. X. X. X, Scorțișoară și cremă de portocale Brulee, și Catalană Cinnamon Cr Oktime Br Oktime Oktime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați laptele, laptele uscat și sarea într-o cratiță mică la foc mediu.
Încălziți la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; amestecați coaja portocalie și bățul de scorțișoară. Acoperiți și lăsați abruptul 10 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Se amestecă extractul de vanilie.
Combinați 2 linguri de zahăr și gălbenușuri de ou într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici pentru a combina.
Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de lapte uniform între 2 feluri de mâncare superficiale (6 uncii).
Așezați vasele într-o tigaie de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când vasul este atins.
Scoateți vasele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Cerneti restul de 2 linguri de zahar uniform pe partea de sus a brles. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 centimetri de partea superioară a fiecărei creme, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut).
Serviți în decurs de 1 oră.