Scooped: înghețată de mentă de ciocolată albă cu melasă de rodie
Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Scooped: înghețată de mentă de ciocolată albă cu melasă de rodie ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 36 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de lapte, melasă de rodie, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Scooped: înghețată de ciocolată albă cu tocilari, Fursecuri cu ciocolată albă cu rodie și mentă, și Melasă de rodie și marinată de mentă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de trei litri, încălziți laptele și smântâna chiar sub foc mic.
Se ia de pe foc și se adaugă frunze de mentă. Frunze abrupte timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Într-un castron, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt groase, de culoare lămâie. Galbenele vor cădea în panglici de la măturică.
Îndepărtați frunzele de mentă și readuceți tigaia la foc mediu-mic.
Bateți amestecul de gălbenușuri, ciocolată albă și sare, amestecând constant până când amestecul este neted. Se amestecă până când crema acoperă spatele unei linguri și o glisare cu degetul lasă o linie curată. Se strecoară într-un recipient etanș și se răcește peste noapte sau cel puțin 6 ore.
A doua zi, putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
Se servește ca moale se servește cu 1 până la 2 lingurițe de melasă de rodie sau se dă la frigider 2 până la 3 ore până când înghețata se întărește. Dezghețați pe tejghea cu 10 minute înainte de servire, pentru a permite înghețatei să se înmoaie.