Scooped: înghețată de cafea irlandeză cu ciocolată neagră rasă și nuci pecan confiate

Scooped: înghețată de cafea irlandeză cu ciocolată neagră rasă și nuci pecan confiate
Scooped: înghețată de cafea irlandeză cu ciocolată neagră rasă și nuci pecan confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 411 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scooped: sfeclă prăjită și înghețată de ciocolată neagră, Salată de fenicul ras, portocale și nuci pecan confiate, și Scooped: Sorbet De Ciocolată Cu Adevărat Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahăr într-o cratiță de trei litri cu suficientă apă pentru a umezi doar zahărul, aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se pune la foc mare și se fierbe.
3
Lăsați caramelul să se formeze și să se întunece, rotind oala dacă se formează puncte fierbinți. Când caramelul a devenit chihlimbar închis și începe să fumeze, opriți focul și amestecați untul cu o lingură de lemn. Caramelul va bule, așa că urmăriți aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Când untul este complet integrat, adăugați jumătate și jumătate într-un flux constant și amestecați pentru a combina. Caramelul va face bule mari și se va aburi. Când lactatele sunt complet încorporate, adăugați cafea măcinată, sare și 1 lingură de whisky. Dacă caramelul se prinde, amestecați-l la foc mic până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
WhiskyWhisky
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un castron mare, se amestecă bine gălbenușurile de ou până la culoarea lămâii și se îngroașă (vor cădea în panglici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați o lingură de amestec de caramel la gălbenușuri, amestecând constant. Repetați până când fundul vasului este cald la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați amestecul de gălbenușuri în oală și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Întoarceți oala la foc mic și lăsați crema să se îngroașe, amestecând frecvent cu lingura de lemn. Custard se face atunci când acoperă partea din spate a unei linguri și un deget glisat peste lasă o linie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se amestecă whisky-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
10
Se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
11
Putinei cremă conform instrucțiunilor mașinii. Când înghețata este aproape gata, presărați încet așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
12
Adăugați și nuci pecan, tocate aproximativ, dacă doriți (sau salvați întregi pentru garnitură mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
13
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați timp de 2 până la 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista