Scones uscate de afine, nuci și lămâie

Scones uscate de afine, nuci și lămâie
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones uscate de afine, nuci și lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină universală, praf de copt, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scones uscate de afine, nuci și lămâie, Biscuiți Cu Afine Și Nuci, și Scones De Afine-Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 375 F. foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 2 linguri de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți făina, praful de copt, coaja de lămâie, sarea și 1 cană de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați unt răcit; folosind vârful degetelor, frecați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Se amestecă afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci
6
Adăugați 1/2 cană jumătate și jumătate și1 lingură suc de lămâie. Aruncați cu furculița până când aluatul se adună în aglomerări umede, adăugând mai mult jumătate și jumătate dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Apăsați fiecare jumătate pe suprafața făinoasă până la o rundă cu diametrul de 6 inci (înălțime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AluatAluat
7
Tăiați fiecare rundă în 6 pene.
8
Transferați pe foaia de copt; periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți scones până la aur și tester iese curat, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista