Scones uscate de afine, nuci și lămâie
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones uscate de afine, nuci și lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină universală, praf de copt, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scones uscate de afine, nuci și lămâie, Biscuiți Cu Afine Și Nuci, și Scones De Afine-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 375 F. foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți 2 linguri de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron pentru glazură.
Bateți făina, praful de copt, coaja de lămâie, sarea și 1 cană de zahăr într-un castron mare.
Adăugați unt răcit; folosind vârful degetelor, frecați până se formează făină grosieră.
Se amestecă afine și nuci.
Adăugați 1/2 cană jumătate și jumătate și1 lingură suc de lămâie. Aruncați cu furculița până când aluatul se adună în aglomerări umede, adăugând mai mult jumătate și jumătate dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Apăsați fiecare jumătate pe suprafața făinoasă până la o rundă cu diametrul de 6 inci (înălțime de 1 inch).
Tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Transferați pe foaia de copt; periați cu glazură.
Coaceți scones până la aur și tester iese curat, aproximativ 18 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.