Scones De Țară

Scones țară ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți de dimineață de Crăciun {alias biscuiți cu aromă de fasole de vanilie, nucșoară și rozmarin}, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones.
Instrucțiuni
Așezați coacăzele într-un castron. Se acoperă cu apă fierbinte și se lasă să stea 5 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Combinați smântâna și gălbenușurile de ou; se adaugă la amestecul de firimituri. Se amestecă coacăzele doar până se amestecă.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 8-10 ori. Împărțiți în patru porții. Pe foi de copt unse, pat aluat în 4-in. cercuri.
Tăiați fiecare în patru pene, dar nu separați.
Bateți albușul de ou; periați peste aluat.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară deasupra.
Se coace la 425 la 15-18 minute sau până se rumenesc.