Scones De Scorțișoară-Ovăz
Scones scorțișoară-ovăz ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frișcă, ou, ovăz cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones Cu Scorțișoară, Scones de scorțișoară, și Scones De Ovăz Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit sau tapetați cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, amestecați frișca și oul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de brioșe și 1/2 cană de ovăz (aluatul va fi lipicios).
Pe foaia de biscuiți, formați aluatul în rotund de 8 inci, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch, folosind degetele făinoase. Rupeți orice bulgări în streusel (din amestecul de brioșe); se amestecă streusel și 2 linguri de ovăz.
Presărați amestecul de streusel peste aluat.
Tăiați aluatul în 8 pene; separați ușor pene.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până se rumenesc.