Reteta de cereale integrale de afine-mere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această masă de dimineață are 289 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de concentrat de suc de mere, ou, cristale de zahăr grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Umplutura de afine cu mere din cereale integrale a lui Bobby, Batoane De Caise De Afine Cu Cereale Integrale + Un Cadou De Cereale Integrale, și Biscuiți De Dovleac Din Cereale Integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. tapetați foaia de copt cu margini mari cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; bateți pentru a amesteca. Folosind spatele furculiței, tăiați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați afine și mere și aruncați pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
4
Bateți 1/2 cană de zară, concentrat de suc și ou pentru a se amesteca într-un castron mic. Adăugați treptat amestecul de zară la ingredientele uscate, aruncând până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Suc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Frământați ușor 2 sau 3 rotații pentru a lega. Împărțiți aluatul în jumătate. Scoateți fiecare jumătate până la 6 inci diametru, rotund gros de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Tăiați fiecare rundă în 6 pene. Aranjați scones pe foaia pregătită, distanțându-se la cel puțin 1 inch.
7
Periați biscuiții cu zară pentru a glazura, apoi presărați cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier
Lapte Bătut
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Coaceți scones până când sunt umflate și maro și testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 22 de minute.