Scones de ceapă și piper negru fără Gluten
Rețeta de ceapă fără Gluten și biscuiți cu piper negru ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr granulat, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Biscuiți Cu Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia de coacere cu ramă cu hârtie pergament.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când uleiul strălucește.
Adăugați ceapa. Gatiti pana cand bucatile de ceapa se inmoaie si incep sa se rumeneasca usor, aproximativ trei minute. Se amestecă frecvent.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de hrișcă, făina de sorg, făina de orez brun, praful de copt, zahărul granulat, piperul negru și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Adăugați ou și jumătate și jumătate. Pulsează până se formează un aluat. Dacă rămân bucăți uscate de făină, adăugați o stropire mai mult jumătate și jumătate.
Adăugați ceapa gătită. Pulsați până când bucățile de ceapă sunt încorporate. Nu amestecați prea mult sau bucățile de ceapă se vor rupe prea mult.
Întoarceți aluatul pe foaia de copt pregătită. Pat într-o rundă.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Scoateți din cuptor. Urmați liniile de scor și tăiați în bucăți individuale. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire. Aceste biscuiți se servesc cel mai bine în ziua în care sunt coapte.