Scones De Arțar Canadian
Scones de arțar Canadian ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 331 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, nuci, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Cookie-Uri De Arțar Canadian, Plăcintă Cu Sirop De Arțar Canadian, și Slănină Canadiană Vindecată Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți nucile pe o foaie de copt.
Prăjiți nucile în cuptorul preîncălzit până când nucile devin maronii aurii și devin parfumate, aproximativ 5 minute. Urmăriți cu atenție; nucile pot arde rapid. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Așezați 3 linguri de făină, 3 linguri de zahăr brun și 1/2 cană de nuci răcite într-un castron mic.
Tăiați în 2 linguri unt folosind două cuțite sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateți împreună 2 căni de făină, 2 linguri de zahăr brun, praf de copt și sare.
Tăiați 1/2 cană de unt folosind două cuțite sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă restul de 1/2 cană de nuci.
Bateți împreună 1/3 cană sirop de arțar și ou într-un castron mic; se amestecă în amestecul de făină. Amestecați treptat suficient lapte pentru ca aluatul să părăsească părțile laterale ale bolului și să formeze o bilă.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Rulați ușor în făină pentru a acoperi; frământați ușor de aproximativ 10 ori. Bateți într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt unsă.
Periați cu lapte; presărați uniform cu topping. Scor aluat cerc în 8 pene cu un cuțit, dar nu separați pene.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți imediat din foaia de copt și separați biscuiții.
Se servește cald cu frișcă și sirop de arțar.